×

COS DE CUMPARATURI

Livrare

Magazinul online www.boutique92.ro, proprietate a firmei S.C VLAROM SALES S.R.L, oferă posibilitatea livrării produselor comandate prin intermediul colaborării cu compania de curierat rapid, respectiv GLS România.

▸Termenul de livrare este, în majoritatea cazurilor, de 24 de ore (a doua zi) din momentul confirmării comenzii de către noi, prin SMS sau Telefonic.

▸În zilele de Sâmbătă şi Duminică, precum şi în zilele de sărbători legale, nu se fac livrări, deci produsul comandat va ajunge la dumneavoastră începând cu prima zi lucrătoare a perioadei respective.

 

ATENŢIE: Comenzile pot fi livrate însă şi în două sau trei zile lucrătoare, din diferite motive, independente de Boutique92: condiţii meteo, probleme tehnice ale companiei de curierat, concedii, accesul greu al localităţii de livrare.

▸Clienţii vor fi anunţaţi în prealabil de întârziere, în cazul în care această apare.
Se livrează în 24 h (ziua următoare), doar comenzile plasate până în ora 15:00 a unei zile lucrătoare! După ora 15:00 coletele sunt preluate de compania de curierat, urmând să ajungă în posesia dvs în următoarele 2 zile lucrătoare.

▸Exemplu de Livrări:

a) Comezile plasate în zilele: Luni, Marţi, Miercuri, Joi până în ora 15:00- se vor livra a doua zi
b) Comenzile plasate în zilele: Joi după ora 15:00 şi Vineri - se vor livra Luni
c) Comenzile plasate în zilele: Sâmbătă şi Duminică - se vor livra Marţi


▸În cazul în care pe site sunt înregistrate foarte multe comenzi, de obicei după zilele de weekend, ne rezervăm dreptul de a mări perioada maximă de livrare cu 1-2 zile lucrătoare.


ATENȚIE: Comenzile se pot rezerva pentru o perioadă de maxim 24 ore de la plasarea comenzii. Dacă această perioadă este depăşită, comanda dvs va fi anulată!

▸Costul transportului diferă în funcţie de valoarea comenzii astfel:

1. Pentru comenzi mai mici de 80RON -  10 RON oriunde în ţară

2. Pentru comenzi mai mari de 80 RON - Gratuit oriunde în ţară*

3. Ofertă transport gratuit- afişate pe site (în cazul în care acestea există)

*Diferenţele de transport vor fi suportate de către furnizor ( S.C VLAROM SALES S.R.L), în cazul în care acestea există şi nu implică nici un cost suplimentar din partea clientului.

 

Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Pot exista întârzieri în procesul de livrare în cazul localităţilor îndepărtate, a condiţiilor meteo, a programului aglomerat de sărbători.

Comercializarea produselor din magazinul www.boutique92.ro se face exclusiv pe teritoriul României.

Toate preţurile (inclusiv cele referitoare la transport ) afişate pe magazinul online boutique92.ro sunt finale şi includ TVA.

 

 

Incrie-te la newsletter pentru a primi cele mai noi oferte
  Produsul a fost adaugat in cos !