COS DE CUMPARATURI

Despre Noi

Despre NOI!


Bun venit pe site-ul www.boutique92.ro!


Boutique92 este un magazin online care s-a născut din pasiunea pentru accesorii, culori şi diversitate. Conceptul magazinului trimite cu gândul la eleganţă, rafinament şi bun gust, iar acestea pot fi obţinute doar cu accesorizand ţinuta de zi cu zi.

Cum putem realiza acest lucru? Prin simpla alăturare a unei genţi, o ţinută care părea banală, devine specială. Cumpărăturile online au devenit un mod foarte practic de a achiziţiona produsul dorit, deoarece oferta este variată, preţurile mai convenabile, iar termenul de livrare este foarte scurt.

Orice doamnă ştie că o ţinută nu este completă fără un accesoriu, de aceea îţi oferim o gamă largă de coliere care îţi pot completa outfitul.

Boutique92 vă aşteaptă cu o mulţime de genţi, portofele şi accesorii de damă pentru orice stil vestimentar. Pregătim mereu produse noi şi atrăgătoare, în ton cu ultimele tendinţe ale modei şi cu cerinţele tale, păstrând în acelaşi timp calitatea pe care o aştepţi.

Îţi propunem o gamă variată de genţi, de la cele clasice sau business pentru latura ta elegantă, la genţi casual şi sport, uşor de purtat şi de asortat, din piele naturală, dar şi din piele ecologică.

Preţurile practicate de noi reprezintă raportul calitate-pret ideal pentru cliente, astfel încât alegerea şi cumpărarea accesoriilor de damă să rămână o plăcere. Întrebările voastre vor primi un răspuns în cel mai scurt timp, atât prin mail ,cât şi la telefon , aşa că nu ezitaţi să ne contactaţi.

De asemenea, te încurajăm să te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a fi informată în timp real de noutăţile magazinului Boutique92.

Enjoy fashion & shop at Boutique92 !

 

 

www.boutique92.ro este administrat de S.C VLAROM SALES S.R.L, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr J40/14615/2014, CUI 33910703, sediu în Bucureşti, sector 3.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni şi Condiţii precum şi orice modificări site-ului boutique92.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni şi Condiţii, puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

 

Incrie-te la newsletter pentru a primi cele mai noi oferte
  Produsul a fost adaugat in cos !