preloader

Cos de Cumparaturi

 • Nu este nici un produs în coș.

Livrare

Magazinul online www.boutique92.ro, proprietate a S.C BOUTIQUE92 FASHION STORE S.R.L, ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin intermediul colaborarii cu compania de curierat rapid, respectiv GLS Romania.

 • Termenul de livrare este, in majoritatea cazurilor, de 24 de ore ( a doua zi ) din momentul confirmarii comenzii de catre noi, prin SMS sau Telefonic.
 • In zilele de sambata si duminica, precum si in zilele de sarbatori legale, nu se fac livrari, deci produsul comandat va ajunge la dumneavoastra incepand cu prima zi lucratoare a perioadei respective.
 • ATENTIE: Comenzile pot fi livrate insa si in doua sau trei zile lucratoare, din diferite motive, independente de Boutique92: conditii meteo, probleme tehnice companie de curierat, concedii, accesul greu al localitatii de livrare. Clientii vor fi anuntati in prealabil de intarziere, in cazul in care aceasta apare.

Se livreaza in 24 h (ziua urmatoare), doar comenzile plasate pana in ora 15:00 a unei zile lucratoare! Dupa ora 15:00 coletele sunt preluate de compania de curierat, urmand sa ajunga in posesia dvs in urmatoarele 2 zile lucratoare.

Exemplu de Livrari:

 • Comezile plasate in zilele: Luni, Marti, Miercuri, Joi pana in ora 15:00- se vor livra a doua zi
 • Comenzile plasate in zilele: Joi dupa ora 15:00 si Vineri – se vor livra Luni
 • Comenzile plasate in zilele: Sambata si Duminica – se vor livra Marti
 • In cazul in care pe site sunt inregistrate foarte multe comenzi, de obicei dupa zilele de weekend, ne rezervam dreptul de a mari perioada maxima de livrare cu 1-2 zile lucratoare.

ATIENTIE: Comenzile se pot rezerva pentru o perioada de maxim 3 zile de la plasarea comenzii. Daca aceasta perioada este depasita, comanda dvs va fi anulata!

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:

1. Pentru comenzi mai mici de 60RON – 10 RON oriunde in tara

2. Pentru comenzi mai mari de 60 RON – Gratuit oriunde in tara*

3. Oferta transport gratuit- afisate pe site (in cazul in care acestea exista)

 • Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Pot exista intarzieri in procesul de livrare in cazul localitatilor indepartate, a conditiilor meteo, a programului aglomerat de sarbatori.
 • Comercializarea produselor din magazinul www.boutique92.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport ) afisate pe magazinul online boutique92.ro  sunt finale si includ TVA.

 

 

*Diferentele de transport vor fi suportate de catre furnizor ( S.C BOUTIQUE92 FASHION STORE S.R.L), in cazul in care acestea exista si nu implica nici un cost suplimentar din partea clientului.

1 Comentariu

 1. Hi, just wanted to tell you, I enjoyed this post. It was inspiring.Keep on posting!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Pentru a va oferi servicii mai bune, Boutique92 utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu termenii de utilizare si politica de confidentialitate. Mai multe informatii

Pentru a va oferi servicii mai bune, Boutique92 utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu termenii de utilizare si politica de confidentialitate.

Inchide